Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Доба в АТО: загинув один військовий

12 січня 2017 р., 10:52

Позиції ЗСУ обстріляли понад 60 разів, стверджують в штабі.

За минулу добу в результаті обстрілу по позиціях українських військовослужбовців в зоні проведення антитерористичної операції загинув один військовий. Ще четверо були поранені і один травмований, повідомили в прес-центрі штабу АТО вранці в четвер, 12 січня.

Усього сепаратисти 62 рази відкривали вогонь по позиціях збройних сил України. Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь по Красногорівці і Мар'їнці з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, по Павлополю, Гнутовому, Гранітному, Водяному, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар'їнці - з гранатометів і стрілецької зброї.
На Луганському напрямку бойовики обстрілювали Троїцьке з артилерії калібру 122 мм, Новозванівку і Троїцьке - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм і гранатометів, Кримське - з великокаліберних кулеметів і озброєння БТР, Станицю Луганську - зі стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм по околицях Авдіївки, Зайцевого, Новгородського і Троїцького, з гранатометів і стрілецької зброї - по Авдіївці, Майорську, Північному, Новоселівці Другій, Залізному, Верхньоторецькому і Зайцевому, з озброєння БМП - по Авдіївці. Крім того, снайпер вів вогонь по Опитному.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp