Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: У міській раді кажуть, що підприємці відповідально прибирали території (ФОТО)

12 січня 2017 р., 21:00

Від снігу

У більшості випадків.

Міська влада Ужгорода відзначає, що більшість підприємців міста сьогодні, коли значний снігопад, із відповідальністю підійшли до прибирання територій біля своїх магазинів, установ, кафе, офісів тощо.

Із самого ранку працівники відділу муніципальної поліції перевіряли, як власники, орендарі виконують Правила благоустрою. Здебільшого ближче до часу, коли відкриваються, починають роботу заклади, а чимало з них лише з 10 години ранку, проте проводили прибирання снігу. Зокрема, на вулицях і площах центру міста, на Другетів, Собранецькій, Л.Толстого, Швабській, Новака, Проспекті Свободи, Мукачівській.

У першій половині сьогоднішнього дня склали лише 10 приписів, у дуже багатьох випадках обмежилися усними зауваженнями.

Міська влада нагадує, що сніг, до того ж мокрий, значні коливання температури прогнозують і на наступні кілька діб, тому велике прохання до всіх власників та орендарів будівель, голів ОСББ продовжити прибирати сніг, лід, посипати території проти ожеледиці. Лише комунальним службам дуже складно впоратися з такою негодою, місто можна впорядкувати лише спільними зусиллями ужгородців.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp