Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берліні затримали трьох підозрюваних у тероризмі

1 лютого 2017 р., 15:33

За деякими даними, вони пов'язані з терористами з "Ісламської держави" в Іраку і Сирії.

У Берліні затримано трьох чоловіків за підозрою в терористичній діяльності і радикальному ісламізмі. Як повідомив представник столичної поліції, були проведені обшуки і виписані ордери на арешт. Розслідуванням керує генеральна прокуратура.
За деякими даними, затримані нібито мали намір поїхати на Близький Схід для проходження бойової підготовки. Їхній вік - 21, 31 рік і 45 років, повідомляє Reuters.

За інформацією Berliner Zeitung, у них були зв'язки з терористами з "Ісламської держави" в Іраку і Сирії. При цьому вказівок на конкретні плани щодо здійснення терактів поки немає.

Як повідомляє Bild, обшуки пройшли в тому числі в мечеті Фуссілет, що розташована в берлінському районі Моабіт, де, можливо, часто бували затримані. У цій же мечеті регулярно бував і Аніс Амрі, який здійснив теракт у Берліні в грудні минулого року. Однак, як зазначає Der Spiegel, конкретних свідчень про зв'язки затриманих із Амрі немає.

Раніше в Німеччині було винесено вирок у справі про перший в країні напад на людину, спланований екстремістським угрупуванням "Ісламська держава".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp