Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві утворили оперативний штаб через негоду

3 лютого 2017 р., 12:56

Аби запобігти біді

У краї.

У зв’язку з відлигою та значними опадами, на річці Латориця з вчорашньої доби піднімається рівень води. Наразі він становить в межах міста Мукачева 386 сантиметрів. Для попередження надзвичайної ситуації та оперативного реагування міський голова Андрій Балога провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На комісії були присутні всі керівники об’єктів життєзабезпечення міста та керівники, відповідальні за ліквідацію надзвичайних ситуацій.

Утворено оперативний штаб з координації дій та моніторингу ситуації. Штаб очолив начальник управління міського господарства Олег Ціник. До штабу увійшли також працівники водного господарства, водоканалу, МНС, МКП «РБУ», МРЕМ, філії «Закарпатгазу», патрульна служба.

Керівникам дано доручення щодо підвищеної готовності особового складу аварійних бригад, техніки. При необхідності буде організовуватися відкачка води, організують мішки з піском.





Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp