Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З кого починається закарпатська міліція? (ФОТО)

18 червня 2014 р., 10:02

Закарпатські дільничні завжди на варті


 

18 червня відзначається День дільничного інспектора міліції наУкраїні.

Кажуть, що міліція починається з дільничного. Адже люди в першучергу звертаються саме до нього, як до представника влади. За родом своєї діяльності дільничний знаходиться найближче до людей та добре володіє важливою інформацією про особливості довіреної дільниці.

Сьогодні дільничний - головна фігура в структурі міліції громадської безпеки, завжди готовий захистити добро і покарати зло.

Роль та значення роботи дільничих інспекторів у справі охорони порядку тапопередження його порушень переоцінити важко. Професійність, відповідальність, комунікабельність, яка притаманна людям цієї нелегкої професії, допомагають ефективно забезпечувати стабільність у підтримці правопорядку, сприяють попередженню та розкриттю злочинів.

На сьогодні в Берегівському райвідділі працюють 26 дільничних інспекторів та 6 помічників. Служба дільничних є однією з найчисленніших в Україні.Очолює «шерифів» майор міліції Стефан Кантор, а куратором служби являється заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки райвідділу підполковник Елемир Сіладі.

 Як повідомив заступник начальника сектору дільничних інспекторів майор міліції Василь Боднар – протягом поточного періоду, службою було розглянуто 1034 заяви та повідомлення про злочини і події. За 5 місяців 2014 року Берегівські дільничні інспектора міліції встановили 39 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення і яким оголошено про підозру. Також співробітниками сектору складено 52 протоколів про порушення адміністративного законодавства з боку громадян.
Основне завдання дільничних інспекторів міліції - це попередження скоєння правопорушень та злочинів на дільниці обслуговування. Однак, на практиці спектр питань, що ними вирішується досить масштабний – це участь у розкритті злочинів, скоєних на адміністративних дільницях, розгляд звернень громадян, охорона громадського порядку і таке інше. Отже, напрямів вистачає, а це вимагає і поглиблення професійних знань, і опанування нових форм та методів роботи. Так, адже дільничний інспектор міліції обслуговує населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди здебільшого судять про роботу міліції в цілому.

Користуючись нагодою, виконувач обов’язків начальника Берегівського районного відділу підполковник міліції Микола Куриця звернувся до своїх колег:
Шановні дільничні інспектори міліції! Вітаю Вас з професійним святом, бажаюВам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку та злагодиу ваших родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі. Нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги впочесній правоохоронній діяльності на благо нашої держави. І нехай вашамужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцяхгромадян.











Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp