Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дев’ять крадіжок сталися за добу на Закарпатті

18 лютого 2017 р., 15:55

А також грабіж

Співробітники поліції Закарпаття розкрили за минулу добу 9 крадіжок та грабіж, з яких 3 – гаманців, по 2 – електроніки, речей домашнього вжитку та велосипедів, та один випадок крадіжки меблів.
У Виноградівському районі, Ужгороді та Мукачеві працівники поліції розкрили дві крадіжки гаманців та один аналогічний грабіж. Правоохоронці встановили, що на Виноградівщині гроші з гаманця бармена викрав неповнолітній. Поліція Ужгорода встановила, що відкрито заволодів гаманцем місцевої мешканки, завдавши збитку в 1700 гривень, житель села Розівка. Правоохоронці кваліфікували злочин як грабіж. 

У Мукачеві поліція розшукала крадія жіночого гаманця, в якому знаходилося 1900 гривень, з магазину, крадієм виявилася 30-річна безробітна раніше судима жінка.

Співробітники Свалявського та Іршавського відділення поліції розкрили крадіжки електроніки. Правоохоронці повернули власнику акумуляторну батарею, яку вийняв з автомобіля «Москвич» в селі Неліпино Свалявського району неповнолітній юнак. Поліція розшукала 17-річного крадія, який уже притягався до відповідальності за майнові злочини. Іршавські правоохоронці затримали викрадача електричного кабелю з ресторану в райцентрі. Підозрюваним у вчиненні злочину є 62-річний житель села Дубрівка.

Крадіжки речей домашнього вжитку розкрили правоохоронці Перечинщини та Рахівщини. Співробітники Рахівського відділення поліції встановили особу та розшукали чоловіка, який обікрав колишню співмешканку в селі Кобилецька Поляна. Оперативники Перечинського відділення поліції розшукали трьох осіб, які обікрали пенсіонера з села Новоселиця. Ними виявилися двоє чоловіків віком 27 та 22 років та 15-річна дівчина. Всі вони є односельцями потерпілого, двоє з них вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Крадене майно вилучено та повернуто власнику.

Два викрадення велосипедів розкрили співробітники Свалявського відділення поліції. Правоохоронці знайшли і крадене майно, і викрадачів. Велосипеди повернуть власникам.

Крім цього, співробітники Мукачівського відділення поліції розшукали двох чоловіків, які викрали з готелю в селі Клячаново стільці, столи та батареї.

За всіма цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 185 або 186 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Відділ комунікаці їполіції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp