Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як у Воловці суд корову поділив (ФОТО, ВІДЕО)

3 березня 2017 р., 13:41

Такий пост правозахисника Віталія Грегора сколихнув "Фейсбук".

Ось що пише чоловік у мережі:

В понеділок, 27 лютого, у Воловецькому райсуді під головуванням судді В.Конепуд відбулось засідання за позовом місцевого мешканця Олександра Маврер про поділ корови між ним та колишньою дружиною Людмилою - вчителькою сільської школи, у якої від нього залишилося 3 неповнолітніх дітей.

В запереченнях Людмила зазначила, що корову їй подарували її батьки, однак в подальшому була змушена її продати, оскільки тварина майже 2 роки хворіла і зайвих коштів на її лікування не було. Олександр та його представник Володимир Луцанич, в минулому прокурор, підтримали свої позивні вимоги про визнання проданої корови спільною сумісною власністю, незаконним продаж та стягнення з Людмили 4 тис.грн.

Не зважаючи на абсурдність справи, суд прийняв не менш абсурдне рішення: визнати корову спільним майном та стягнути половину її вартості в розмірі 4 тис. на користь горе-чоловіка. Тобто суд зобов'язав жінку повернути кошти із проданої корови, які вже витрачені на утримання дітей, колишньому чоловіку, які не бере жодної участі в їх утриманні, одним словом - #кривосуддя..
http://reyestr.court.gov.ua/Review/64971612

Напередодні суд відмовив цьому ж горе-батьку у зменшенні розміру аліментів на дітей з 750 до 480 гривень, які до речі він також не сплачує більше півроку. Однак, цей «чоловік» вирішив це не справедливим (!!) і подав 17 лютого апеляційну скаргу, розгляд якої має відбутись найближчим часом в Апеляційному суді Закарпатської області,-пише Віталій Грегор.

Детальніше про складну історію сім’ї Маврер в сюжеті ТРК « М-Студіо » :



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp