Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Начальник патрульної поліції слів не добирав, коли інструктував підлеглих (Обережно, ненормативна лексика)

9 березня 2017 р., 15:12

"Сила слова"

Аудіозапис інструктажу начальника Управління патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві Юрія Марценишина своїм підлеглим, який мені принесли самі поліцейські, – зазначає Геннадій Москаль. – Усі знають, що я й сам полюбляю міцне слівце.Але, по-перше, не спілкуюся в такому стилі з підлеглими, а по-друге, деякі слова тут почув уперше! Головне ж у цій історії не форма спілкування начальника з підлеглими перед тим, як вони виходять патрулювати вулиці, а те, що Марценишин створив нестерпну обстановку в колективі і повністю завалив показники в роботі.

 Бо і кількість ДТП, і вулична злочинність за час роботи патрульної поліції в Ужгороді та Мукачеві набагато збільшилася. Видно, начальник патрульної поліції у своїй роботі керувався перевернутим принципом пріснопам’ятного Ющенка – не ділом, а словом!

Нагадаємо, що Москаль звернувся до Авакова з щодо звільнення керівників патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.Як це було - слухайте у аудіо:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp