Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві "тролять" Москаля (ФОТО)

9 березня 2017 р., 19:00

Нарікають на дороги

"Ямоцид від губернатора Москаля"- такий напис на білборді впадає в очі людей на вулиці Ужгородсьькій у Мукачеві. Так у місті висловлюють н6езадоволення дорогами.

На вулиці Ужгородській у Мукачеві розмістили білборд із написом «Ямоцид від губернатора Москаля». На задньому фоні сфотографована дорожня яма. Жодних інших написів, чи бодай натяків на якусь конкретну дорогу немає.

Але, враховуючи останні «війни» через стан вулиці Берегівська-об’їзна у Мукачеві між владою Мукачева і головою Закарпатської ОДА, можна припустити, що білборд зачіпає саме дане питання розбрату.

Днями на офіційному сайті губернатора Закарпаття з’явилась критична публікація стосовно стану даної дороги.

«Ця дорога аж до 2008 року була мукачівською муніципальною. І тільки в 2008-му В.Балога, будучи в секретаріаті Президента, примусив Облавтодор узяти її на свій баланс, щоб не витрачати гроші на ремонт із міського бюджету. При цьому Облавтодору передано тільки верхнє покриття, нижні шари дороги так і залишаються міськими. Капітальний ремонт Берегівської окружної не проводився ще з радянських часів», – зазначає Москаль.

У свою чергу влада Мукачева каже, що ремонтувати дану дорогу «не мають права». Принаймні таку думку висловив перший заступник міського голови Мукачева Ростислав Федів.

«Щорічно ми звертаємось до керівництва Служби автомобільних доріг у Закарпатській області та ОДА з вимогою включення Берегівської-об’їзної та прилеглих доріг до плану реконструкції. Згідно чинного законодавства – це їх пряма відповідальність. Ремонтувати даний відрізок дороги ми не маємо права», – каже чиновник.

Враховуючи дані суперечки між керівництвом Мукачева та губернатором, цей білборд виглядає наче тролінг заяв очільника Закарпаття Геннадія Москаля стосовно стану дорожнього покриття Берегівської-об’їзної.

До слова, це вже не перша спроба перенесення політичних протистоянь на рекламні площини. Прикладом є білборди із написом «Влада руйнує мир на Закарпатті», які свого часу були розклеєні в краї. Або, приміром, білборди датовані 2013 роком із написом «ПРЕЗИДЕНТЕ! Віддайте Мукачеву наші 24.000.000 грн. на дитячі майданчики та парки. Громада міста».



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp