Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті зростає небезпека

22 червня 2014 р., 14:00

Люди обурюються через смерть воїнів на Сході.

У східні регіони України, де чоловіки або воюють проти своїх же співвітчизників, або боягузливо тікають до Росії чи західних областей нашої держави.

Настрої в найзахіднішому регіоні країни потроху набирають небезпечних тонів. Все частіше жителі Закарпаття (власне, як і інших західних регіонів) обурюються через те, що місцевих юнаків відсилають на вірну смерть до східних регіонів України, а там чоловіки або воюють проти своїх же співвітчизників, або боягузливо тікають до Росії чи західних областей нашої держави.

Активно обговорюють це питання і в соціальних мережах. Так, один із закарпатських добровольців, керівник ГО «Сила народного контролю» Іван Белецький нещодавно поділився думкою: «Противно те, що наших західних хлопців як собак тримають на сході по три місяці… А іх мужчини тікають з областей, хто в Росію, хто на захід… висуваючи тут купу вимог, замість захисту домівок… Мож уявити скільки б донецьких і луганських прийшло за нас помирати...»

Підтримали його і інші користувачі соцмереж:

«Я спілкуюся с людьми з Донецької обл, для них України не існує, їм плювати на неї, вони раді, що вбивають наших солдат, і думають тільки хто б прийшов і бабла би їм накидав, а вони би нічого не робили, це ж справжня радянська нація. І те, що кажуть наші новини, що 80% за Україну — це брехня. А от, що наші теж за копійки гинуть — це вже інше питання.»

«А так завжди — помирають або наївні патріоти або найманці) Це ж не війна в контексті Другої Світової. ТОму шкода, що наївні патріоти гинуть за сланцевий газ, а партіоти бабла ними керують(»

«то чого ж ми їх приймаємо? грошима скидуємося, харчі купляємо. катаються як в маслі, а самі — невдячні тварюки, яким ця країна непротріна. якщо мене щось не влаштовує — я пакую манатки і їду туди, де мене влаштовує. а не сиджу на гузиці і поливаю все брудом.»

Однак не всі думки жителі регіону наважуються озвучувати настільки публічно. Так, нещодавно, після похорону Роланда Поповича, першого закарпатського солдата, котрий загинув на війні у Східній Україні, все впевненіше лунала думка, що якщо закарпатські діти і далі гинутимуть на під Луганськом чи Донецьком, а їхні чоловіки ховатимуться на Заході, люди почнуть підпалювати військові комісаріати. Однак не пускатимуть більше своїх синів не безглузду смерть.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp