Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець "під мухою" за кермо сісти не побоявся

29 березня 2017 р., 12:00

Тепер відповідатиме

Працівники поліції склали адмінпротокол на 25-річного жителя села Руське Поле Тячівського району за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння Вчора, 28 березня, працівники поліції зупинили на 69-му кілометрі автодороги Мукачево-Рогатин у Тячівському районі автомобіль ВАЗ-21010 за рух між населеними пунктами без увімкненого світла фар. 

За кермом автомобіля перебував 25-річний житель села Руське Поле Тячівського району. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортним засобом особою в стані алкогольного сп’яніння. У чоловіка вилучили водійське посвідчення. Складений адмінпротокол буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення щодо міри покарання правопорушника. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp