Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розпочинають уроки культури для водіїв

23 червня 2014 р., 13:32

Паркування будь-де ужгородців аж ніяк не влаштовує.

З вівторка, 24 червня, ужгородські громадські активісти, спільно з працівниками ДАІ, проводитимуть рейди стихійними парковками міста і «стимулюватимуть» порушників до культури паркування. 

Про це повідомив ініціатор акції, депутат Ужгородської міської ради від УДАРу Ростислав Буланов. 

«Минула влада міста абсолютно не переймалася вирішенням даного питання і воно набуло значного масштабу. На мою думку, починати треба з культури водіїв. Яскравий приклад є площа Петефі, де нещодавно з’явилася чітка розмітка місць для паркування, однак водії все одно лишають автівки, де їм заманеться, порушуючи всі правила», - зазначив Буланов. 

За словами ударівця, своїми діями водії, що залишають свої авто в непередбачених для парковки місцях, спричиняють аварійно-небезпечні ситуації. Відтак, водіїв, яких застануть на місці інциденту штрафуватимуть за порушення. Всіх інших порушників запросять в ДАІ для складання протоколу. 

«Звичайно, ця проблема потребує комплексного вирішення. ДАІ не завжди в змозі забезпечити порядок з парковками в місті, адже на це явище впливає чимало факторів. Тому, ми завжди підтримуватимемо усі ініціативи громадськості з урегулювання цієї проблеми», - повідомив начальник відділу ДАІ Ужгородської МВ УМВС України в Закарпатській області Олексій Співак. 

«Ми запрошуємо активістів стати волонтерами акції і почати виходити за межі постів у соцмережах, роблячи конкретні дії для покращення життя в місті», - підсумував Буланов. 

Акція розпочнеться о 10.00 на Площі Петефі. 

Запрошуються представники усіх ЗМІ і громадські активісти

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp