Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Переваги цукрової епіляції

5 квітня 2017 р., 10:31

Недарма східні жінки вперше застосували цей метод ще багато століть назад

Шугаринг (від англ. Sugar - цукор) - популярний вид епіляції, який виконується за допомогою цукрової пасти. На шкіру наноситься густа паста з цукру і видаляється разом з волосками.

Ймовірно, не дарма східні жінки, вперше застосували цей метод ще багато століть назад, до сих пір віддають перевагу саме йому. А зараз шугаринг у Львові також завойовує все більшу популярність.

І це не дивно - адже крім тривалого ефекту (про появу небажаних волосся можна забути на 2-3 тижні) цукрова депіляція має ще й безліч переваг. Особливо в порівнянні з відомою багатьом воскової епіляції.

Немає явища врослого волосся

Паста з цукру, на відміну від воску, не тільки повністю покриває кожен волосок, а й проникає в саму глиб волосяного фолікула. Завдяки цьому в процесі проведення процедури цукрового шугаринга волосинки не обламуються, і ефект врослого волосся повністю виключається (чого не можна сказати про ваксинге). Вона надійно і швидко видаляє волосся разом з їх волосяними цибулинами.

Комфортна для шкіри температура епілятора цукрової пасти

Цукрова паста підігрівається до температури тіла і наноситься рукою майстра на ділянку епіліруемою шкіри. Цей метод повністю виключає виникнення випадкових опіків, що при воскової епіляції далеко не рідкість.

Без поспіху і травм

Паста, приготовлена ​​з цукру, що не застигає так швидко, як віск. У разі необхідності її можна розігріти звичайним теплом рук. Зривати ж цукрові стрічки потрібно, на відміну від воскових, по росту волосся. Цей метод не настільки травмує шкіру і, знову ж таки, не приводить до проблеми врослого волосся.

Натуральність, що не викликає алергії

У пасті для цукрової епіляції немає хімічних барвників, добавок і ароматизаторів. Її без побоювань можна застосовувати навіть для шугаринга зони глибокого бікіні.

Цукор, на основі якого зварена паста, володіє природними антибактеріальними властивостями - це виключає подальші запалення шкіри на ділянці проведення процедури.

Солодка маса надійно обволікає і висмикує лише волоски, не травмуючи саму шкіру. Вона піддається лише ніжному пілінгу і стає після проведеної процедури ще більш ніжною і бархатистою.

Вигідна вартість шугаринга

Ціна епіляції цукром в нашому масажному салоні Наталії Безвуляк  цілком доступна для кожної жінки.

Виходячи з усього вищеописаного, можна сміливо сказати, що процедура шугарингу ідеально підходить практично всім незалежно від типу шкіри і жорсткості волосся. Лише при дуже чутливій шкірі, щоб уникнути можливих запальних реакцій, слід кілька ретельніше підходити до процедури підготовки епіляції.

Для цього шкіра пацієнта попередньо грунтовно протирається спеціальними антисептичними і розкривають пори настоянками на спиртовій основі. Наприклад, антисептичним препаратом Хлоргексадіном, який широко застосовується в сучасних косметичних салонах.

Чутливою шкірою в основному відрізняються люди, наділені природою рудими або світлим волоссям і володіють прозорими тонкими шкірних покривів, які погано загоряють і схильні до різних сухість та лущення.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp