Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці не платитимуть абонплату за газ

10 квітня 2017 р., 15:41

Її скасували

Приємна новина. Нововведення таки скасували.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), скасувала дію своєї постанови про введення абонплати за газ з 1 квітня 2017 року, пише УНІАН.

Відповідне рішення було одноголосно підтримано членами комісії на позачерговому засіданні регулятора. «Ми сьогодні повинні ухвалити рішення, яке було озвучене департаментом (регулювання в нафтогазовій сфері — УНІАН), для того, щоб скасувати (постанову — УНІАН), провести додаткові консультації, забезпечити, щоб для українців не було підвищень у результаті цього рішення», — сказав голова НКРЕКП Дмитро Вовк.

«Ми хочемо оголосити всім, що наше рішення ухвалювалося відповідно до законодавства, публічно. Якщо нам не вдалося з першого разу пояснити якісно це рішення, ми беремо тайм-аут для того, щоб провести консультації за участю громадськості, провести консультації з Кабміном, в тому, що перебуває в його компетенції, щоб покрити субсидіями. Поки що це рішення детально вивчатиметься і переглядатиметься», — додав Вовк.

На уточнююче запитання народного депутата Олега Ляшка голова НКРЕКП підтвердив, що комісія скасовує своє рішення про введення абонплати за газ з 1 квітня 2017 року.

Дзеркало Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp