Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівки можуть безкоштовно пройти УЗД

28 квітня 2017 р., 12:20

В Мукачеві всі жінки безкоштовно зможуть пройти УЗД молочних залоз

Онкологічне захворювання молочної залози – друге за частотою, після раку легень.

Головним у боротьбі проти раку молочної залози залишається його раннє виявлення, що покращує результат лікування. Рак на ранніх етапах протікає безсимптомно або проявляє себе слабо. Найкраща профілактика – систематичне самообстеження молочних залоз, УЗД молочних залоз при потребі з подальшим мамографічним дообстеженням.

Слід пам’ятати, що діагноз рак молочної залози не є вироком. Як свідчить статистика, виліковуються 95% жінок, у яких захворювання виявлено на І стадії, 80% - на ІІ, 50% - із третьою стадією захворювання.

В Мукачеві всі жінки безкоштовно зможуть пройти УЗД молочних залоз. Зокрема процедури можна пройти в кабінетах ультразвукової діагностики поліклінічного відділення та залізничної лікарні. Кабінети працюють щодня з понеділка по п’ятницю з 11.00 до 18.00. за попереднім записом за телефонами: 2-20-31, 2-31-45. Обстеження проводиться безкоштовно. Також працюватимуть пересувні мобільні кабінети УЗД, які виізджатимуть на підприємства, установи та заклади міста. 
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp