Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трипільську ТЕС включили заради Євробачення

12 травня 2017 р., 20:20

Другий блок станції працює з 10 травня із навантаженням близько 115 МВт.

Трипільська теплоелектростанція в місті Українка Київської області включила в мережу другий блок для забезпечення надійності енергопостачання Києва на період проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017."З 8:00 10 травня до 24:00 13 травня працює блок №2 Трипільської ТЕС на корпусі А з навантаженням близько 115 МВт для забезпечення максимальної надійності живлення споживачів Києва. Блок працює на вугіллі марки АШ і Т", – повідомили у прес-службі НЕК Укренерго.У свою чергу, в повідомленні корпоративного видання Дніпровський енергетик зазначається, що команда диспетчерської служби НЕК на включення блоку в роботу пов'язана із проведенням Євробачення-2017."

Слід зазначити, що "підйом теплоелектростанції з нуля" після тривалого перебування в холодному резерві – це одна з найскладніших операцій, яка була виконана кваліфікованими фахівцями електростанції на досить високому професійному рівні і проводилася вперше з моменту введення Трипільської ТЕС у промислову експлуатацію в 1969 році", - йдеться в повідомленні видання у Фейсбук.Згідно з даними Міненерговугілля, за період з 10 ранку на ранок 12 травня ТпТЕС знизила запаси вугілля із 41,6 тисяч тонн до 39,1 тисяч тонн.Як повідомляв Корреспондент.net, 5 квітня Трипільська ТЕС призупинила роботу через брак вугілля антрацитової групи. 3 квітня на складах Трипільської ТЕС перебувало всього лише 36,8 тис. тонн антрациту.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp