Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті буде футбол

14 травня 2017 р., 13:00

Сьогодні відбудуться матчі 3-го туру Вищої ліги чемпіонату області серед аматорських команд.


ФК «Вільхівці» – ФК «Оболонь» (Хуст). На старті обидві команди поки не продемонстрували достатній виразний рівень гри. Отож для обох суперників поєдинок матиме особливу вагу: або спростує закиди щодо «кризового» старту, або навпаки, примусить задуматися, що робити далі, щоб не бути в ролі постійного аутсайдера. Більше шансів виграти в господарів, але чи скористаються вони фактором рідних стін?

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Середнє». Своє ідейне навантаження має й ця зустріч. У разі успіху гості продовжать упевнено очолювати турнірну таблицю. Для «Севлюша» матч насамперед відповість, наскільки виноградівці відійшли від невдачі у фіналі Кубка та готові конкурувати з дійсно кращими командами ліги. Слід очікувати цікавого поєдинку, результат якого важко спрогнозувати.

ФК «Карпати» (Рахів) – ФК «Боржава» (Довге). Обидва суперники невдало стартували – поки не мають жодного очка. Отож ця зустріч дає можливість здобути перший виграш. За рахунок рідних стін карпатівці почуватимуться впевненіше, однак боржавці в двох попередніх зустрічах продемонстрували: є незручним суперником, який, до того ж, поки забиває в кожному матчі, як і рахівці. Слід очікувати важкого й непередбачуваного матчу.

ФК «Минай» – ФК «Ужгород». Ці команди вже зустрічалися в Кубку й «Минай» довів свою перевагу. Однак цікаво, чи зробили ужгородці з очного побачення відповідні висновки та чи повністю відновиться команда з Ужгородщини після «виноградівського» фіналу. Багато що залежатиме й від реалізації. За будь-яких обставин успіх одного з колективів допоможе закріпитися у верхній частині турнірної таблиці.

ФК «Поляна» – ФК «Бужора» (Іршава). Суперники справили гідне враження в перших двох турах. Інтрига полягає в тому, кому цього разу більше сприятиме фортуна. Знову ж: рідні стіни працюють на полянців. До того ж поки бужорці ще не виступали на виїзді. Та загалом поєдинок навряд чи стане легким у здобутті очок для обох його учасників.

Зважаючи на всі «за» і «проти», маємо більш-менш рівноцінні пари. Очевидною перевагою виступатимуть хіба що рідні стіни. Та чи всі господарі ними скористаються? Довідаємося в неділю.

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp