Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі у Білій Церкви відновили електропостачання

21 травня 2017 р., 11:10

Яке зникло через сильну зливу

У ніч на неділю (21.05) енергетики усунули пошкодження високовольтної лінії електропередач поблизу Великого Бичкова на Рахівщині. З 01.20 неділі електропостачання Білої Церкви повністю відновлене.

– Протягом учорашньої ночі рятувальники відкачали воду з семи підтоплених підвалів, сьогодні мотопомпи продовжать роботу в Білій Церкві, на місці знаходиться керівництво Рахівської райдержадміністрації, – наголошує Геннадій Москаль. – За необхідності туди будуть направлені підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій із Тячівського району.

Нагадаємо, що вчора увечері, внаслідок потужної зливи підтоплено близько сотні дворогосподарств у Білій Церкві, в десяти будинках вода зайшла в підвальні приміщення. Стихія повністю знеструмила село, а після того, як аварійні бригади частково відновили електропостачання, у високовольтну лінію електропередач поблизу Великого Бичкова влучила блискавка, внаслідок чого Біла Церква вдруге залишилася без світла.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp