Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українських малюків забирають від небезпеки

27 червня 2014 р., 21:42

Зі Сходу евакуюють дітей.

Зокрема діти були вивезені до Київської, Харківської, Запорізької області та до міста Антрацит Луганської області.Більше тисячі дітей евакуйовані з Донецької та Луганської областей за період проведення там антитерористичної операції (з середини квітня по 26 червня),повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України 27 червня.

За період проведення антитерористичної операції з Донецької та Луганської областей станом на 26 червня евакуйовані 1007 дітей, в тому числі з установ системиМінсоцполітики 58 дітей-сиріт та дітей, позбавленихбатьківського піклування, які перебували у притулках та центрах соціально-психологічної реабілітації. В зокрема, з Донецької області евакуйовано 26 дітей, з Луганської - 32таких дитини", - йдеться в повідомленні.

Цих дітей вивезли із зони бойових дій в установисоціального захисту дітей у Київській, Харківській,Запорізькій областях та м. Антрацит Луганської області.

Крім того, зазначили в Мінсоцполітики, триває евакуація зі східних областей сімей із дітьми.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp