Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Європейський вернісаж на Театральній (Фото)

1 червня 2017 р., 16:01

В Ужгороді

«Європейський вернісаж» сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, пройшов на площі Театральній в Ужгороді. На сцені у центрі міста учні кожної зі шкіл танцями, піснями представляли якусь європейську країну. Наприклад, Австрію презентували вальсом, Іспанію – танком юних Кармен тощо.

Усі, хто виступив, отримали грамоти управління освіти Ужгородської міської ради та м’які іграшки від благодійних організацій.

Також нагородили переможців конкурсу малюнків «Ужгород – моє рідне місто». Відзначили, що журі було дуже складно обирати із понад 600 дитячих робіт. 57 найкращих представили сьогодні на стендах на Театральній, їх авторам вручили призи, а п’ятьом переможцям – рюкзаки.

{g}

«Європейський вернісаж» – один із багатьох численних заходів, які сьогодні проходять у різних куточках Ужгорода: у Боздоському парку, «Совиному гнізді», парку «Підзамковий», у бібліотеках і навчальних закладах.
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp