Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що роблять працівники комунальних служб Ужгорода

8 червня 2017 р., 12:45

Сьогодні по місту

Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» міняють світильники вуличного освітлення на вулиці Легоцького, 38, відновлюють лінію, встановлюють світильники на вулицях Сечені, Сільвая, Бачинського, проводять заміну ламп на вулицях Благоєва, 3,5, Котляревського, 27.

На вулиці Антонівській працівники підприємства ставлять світильники на встановлені напередодні опори. Продовжують також встановлювати бетонні цоколі опор мережі вуличного освітлення на вулиці Собранецькій. «УжАгромікс» висаджує квіти у сквері Масарика, на вулиці Собранецькій, косить зелені зони на набережних Слов’янській, Студентській, на вулицях Кошового, Собранецькій (поблизу пам’ятника "Україна-визволителям").

Крім того, працівники підприємства прибирають схили річки та підживлюють мінеральними добривами висаджені у місті квіти. Зелені зони на вулицях Митній, Гойди косять працівники «АВЕ-Ужгород». Комунальне підприємство КШЕП проводить поточний ремонт на вулиці Шумній (підготовчі роботи, вирубка країв вибоїн). Працівники КБК викладають ФЕМ-плитку на вулиці Собранецькій, готують основу для викладання фігурних елементів мощення на вулиці Закарпатській (капітальний ремонт тротуарів), продовжують капремонт на вулиці Заньковецької (підготовчі роботи, підняття горловин колодязів, асфальтування).

Триває капітальний ремонт внутрішньоквартальних територій на вулицях Докучаєва, 4-6, Легоцького, 58 (вирівнюють бордюри, облаштовують тротуари), вул.Заньковецької ,77- вул. Легоцького, 21,23 (влаштовують покриття з фігурних елементів мощення). ТОВ «БК Капітальна» проводить капремонт тротуарів на площі Поштовій (підготовчі роботи, розбирання покриття з фігурних елементів мощення).

На вулиці Легоцького товариство «Сембілдінг» робить поточний ремонт (підготовчі роботи, вирубка країв вибоїн), а на Берчені працівники ТОВ «УШБУ-58» - капітальний ремонт (асфальтування).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp