Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Town hall meetings" відбудеться в ОДА

13 червня 2017 р., 12:00

15 червня

З 9-00 по 12-00 експерти, громадські лідери, активісти, представники міських та обласних органів влади, мас-медіа та городяни обговорять тему: "Поводження з твердими побутовими відходами: розподіл фінансового навантаження". Планується, що захід відкриватиме голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.
Реєстрація на захід за посиланням: https://goo.gl/xMjSNw.
Контактна особа: Вікторія Баклаженко, тел.: +380630546520.

Захід №2
З 15-00 до 18-00 експерти, громадські активісти, студенти, городяни, представники влади та ЗМІ обговорять тему: «Стратегії розвитку молоді Ужгорода» (законопроект "Про молодь, організація роботи з молоддю з інвалідністю).
Реєстрація на захід за посиланням: https://goo.gl/Qe4Z4H.
Контактна особа: Вікторія Баклаженко, тел.: +380630546520.

Заходи організовує Лабораторія законодавчих ініціатив спільно з Лігою інтернів, за ініціативою народного депутата України Івана Крулька в рамках проекту Модельний округ за підтримки Програми USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», що виконується Фондом «Східна Європа».

Запрошуємо до участі в обговоренні представників громадського сектору, влади, ЗМІ, активну молодь та небайдужих городян.

Місце проведення обох заходів: Закарпатська облдержадміністрація, м. Ужгород, площа Народна, 4.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp