Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відбудеться мирна акція на підтримку законопроекту про гуманне ставлення до тварин

22 червня 2017 р., 08:30

Сьогодні в Ужгороді

Про це інформує у соцмережі фейсбук ужгородець Олег Турко.

"Друзі, усі в кого є домашні тваринки і всі ті, хто не байдужий до "наших братів менших" (усі домашні і не тільки тваринки), просимо Вас прийти завтра, 22.06.2017 в 09:00 - 11:00 зі своїми улюбленцями до стін Закарпатської обл.-держ. адміністрації для участі у мирній акції "Україна з Законом 5119-1", яка націлена на підтримку законопроекту #законопроект_5119_1 про "Гуманне ставлення до тварин", який передбачає посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Сподіваємось законопроект 5119-1 щодо запровадження гуманного ставлення до тварин буде винесено на голосування та проголосовано. З його прийняттям в Україні нарешті будуть запроваджені європейські норми гуманного ставлення до тварин. Жоден шкуродер не повинен уникнути покарання!

Це і наш екзамен - на право називатися європейською цивілізованою країною. Адже у жодному цивілізованому суспільстві, жодній європейській країні неможливо безкарно знущатися та калічити, вбивати тварин.

Ми повинні захистити не тільки тварин, а й наших громадян!

Сподіваємось на вашу підтримку!". - пише ужгородець.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp