Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець вскочив у халепу

2 липня 2014 р., 15:20

Скоїв ДПТ, у якому постраждав водій, а сам зник з містя події.

По вулиці Августина Волошина в Хусті водій автомобіля «Жигуль» ненадав мотоциклісту перевагу в русі, наїхав на нього та втік уневідомому напрямку. В наслідок чого пасажир мотоцикла потрапиву лікарню.

Неповнолітній водій автомобіля «Жигулів» виїзджаючи з другорядної вулиціна головну дорогу допустив зіткнення з 29-річним мотоциклістом, який їхав разом зі своїм братом. Зіткнувшись з мотоциклістом водій Вазу з місця події зник в сторону центра міста. В наслідок зіткнення пасажир мотоциклу зчисленними травмами доставлений до лікарні.

На чолі з начальником міліції Василем Турдай на місце події термінововиїхала слідчо-оперативна група. По «гарячим слідам» правоохоронцямвдалося встановити учасника ДТП. Здивування правоохоронців викликалоте, що ним виявився неповнолітній.

Наразі слідчі встановлюють причину поведінки цього «водія» авто, а «Жигуль» знаходяться на штраф майданчику міськвідділу міліції.

Очільник міліції Василь Турдай нагадує, що під час літніх канікул дітизалишаються без належного нагляду батьків, в наслідок чого опиняютьсячасом у небезпечних місцях, в тому числі і на проїзній частині дороги. Це, всвою чергу, може бути причиною скоєння правопорушень











Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp