Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець вийшов на пиво з патронами до автомата Калашникова у пакеті

8 липня 2017 р., 13:46

Поліція вилучила їх у чоловіка

Вчора, 7 липня в Мукачеві дільничний офіцер поліції побачив на автобусній зупинці молодого чоловіка, який пив пиво. Це є адміністративним правопорушенням, передбаченим ст.178 Адмінкодексу (розпивання алкольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). Правоохоронць впізнав в 31-річному мукачівцю особу, яка раніше вже притягалася до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. На зауваження ппрацівника поліції правопорушник не відреагував.

Дільничний в присутності понятих оглянув речі чоловіка та виявив поліетиленовий пакет із 28 патронами калібру5,45 мм. до автомата Калашникова. Мукачівець пояснив, що знайшов їх біля військового полігону в Мукачеві.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами), вилучені патрони направлено на експертизу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp