Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Податкова консультація онлайн

3 липня 2014 р., 19:01

Із текстами узагальнюючих податкових консультацій можна ознайомитися на сайті Міндоходів

Міністерство доходів і зборів України затвердило 4 узагальнюючі податкові консультації. Їх темами стали найактуальніші питання, з якими платники найчастіше зверталися за роз’ясненнями до органів доходів і зборів.

Фахівці Міністерства роз’яснили застосування норм податкового законодавства щодо трансфертного ціноутворення, витрат на гарантійний ремонт або гарантійні заміни товарів, сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з операцій з купівлі іноземної валюти, а також податкового обліку поворотної фінансової допомоги.

Загалом у затверджених консультаціях надано відповіді на 48 податкових питань.Так, зокрема, вирішено питання щодо неврахування при визначенні вартісного критерію контрольованих операцій сум кредиту, депозиту, поворотної фінансової допомоги та посередницьких операцій, роз’яснено порядок відображення у податковому обліку платників податку запровадженого збору на обов’язкове державне пенсійне страхування на купівлю валюти та витрат з гарантійного ремонту. Акцентовано увагу на праві платників податку на прибуток враховувати витрати на гарантійний ремонт незалежно від статусу покупця (фізична або юридична особа).

Крім того, на конкретних числових прикладах проілюстровано порядок податкового обліку операцій за отримання та повернення поворотної фінансової допомоги.

Із текстами узагальнюючих податкових консультацій можна ознайомитися за посиланням.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області
Наталія 20.06.2016 17:38 IP: 89.240.124.91
Добрий день.Чоловік приватний підприємець,чи може жінка та його мати торгувати на ринку без нього, якщо не оформлені продавцями?Чи можна дати доручення на жінку,чи маму,щоб торгувати без його присутності?Живемо в одній сім"Ї.Чи вписати у свідоцтво про підприємнецьку діяльність,або в єдиний?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp