Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикраси HandMade – модне доповнення стильного образу

2 серпня 2017 р., 20:00

У магазині «Діамант», що в місті по вулиці Миру біля РАЦСу, поруч із ювелірними прикрасами із золота та срібла, оселилися і вишукані тюлі та штори салону-магазину AnDecor.

Своєрідною родзинкою інтер’єру тут є декоративні подушки із мереживом та вишивкою хрестиком ручної роботи майстрині з Великої Паладі Андреї Борнеміссо. Та мою увагу привернули неперевершені аксесуари цієї майстрині Hand Made – сережки, ланцюжки з кулонами та персні, які гармонійно доповнять будь який образ сучасних модниць. Звісна річ, що мені одразу захотілося познайомитися з цією рукодільницею. Виявляється, вона ще кулінарний (і не тільки) блогер.
– Після закінчення дев’ятирічки у рідному селі здобула фах медсестри у Готвоні (Угорщина), та ніколи за фахом не працювала. Вийшла заміж, народила двох донечок і всю себе присвятила сім’ї. А щоб буденність не здавалася сірою, забарвила її хендмейдом. Я певний час працювала швачкою. Потім почала вдома шити декоративні подушки. З матерії завжди залишалися невеликі клаптики. Аби їх не викидати, почала виготовляти прикраси. Згодом, побачивши, що вони користуються попитом, почала замовляти металеві основи для виготовлення біжутерії. Раніше купляла їх тільки на Угорських Інтернет-сайтах. Зараз фурнітуру продають українські онлайн-магазини. З Угорщини допомагає пересилати мама, оскільки батьки виїхали туди жити. Чоловік їздить на заробітки. А от донечки (старшій 18 років, а молодшій – 12) – мої найбільші критики та консультанти у модних тенденціях. Вони залюбки доповнюють свій гардероб стильними аксесуарами, тим самим спонукаючи мене виготовляти їх і для друзів та знайомих. Дуже часто просять вставити за лінзу кулону фото членів їх сімей або ж домашніх улюбленців (котиків чи собачок). Проте я переважно використовую квіткові орнаменти. Знайшовши на сайтах фото квітів, сама їх редагую, «підганяючи» під потрібний розмір. 

Зараз, для виготовлення стильних кольє, браслетів та сережок використовую і напівдорогоцінне каміння, кришталь та шкіру. Мені подобається давати волю фантазії і створювати нові речі, які не повторюються, – розповідає Андрея Андріївна.
Веде майстриня у соцмережі Facebook і свої блоги «Fantin es vilaga. Cafe blog. hu» «Katarzis Cafe blog. hu». 

На кулінарній сторінці вона популяризує серед угорців українські страви, котрі вони дуже люблять, але не вміють готувати, а також консервації. Тут є і рецепти, і фото, як готувати борщ, чебуреки, пельмені, тіста та інші страви. Протягом останнього місяця у неї було 50 тисяч переглядів.
Ця працелюбна жінка ніколи не зупиняється на досягнутому, завжди пробує щось нове. Своїм подругам пошила на мішковині та льоні обгортки на церковні книги – «Біблію» та «Пісенник» і вишила на них назву книги та оздобила орнаментом. Так само шила та вишивала хрестиком і чихли для мобільних телефонів. Навіть заколки на волосся та віночки, ялинкові прикраси, крашанки та сувеніри виготовляла із стрічок. Оздоблювала і стаканчики та пляшки технікою декупаж. Одним словом, пані Андрея «з головою» поринає у світ мистецької краси та різномаїття…

Наталія Кобаль, Новини Виноградівщини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp