Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як рятівники тварин святкували

12 серпня 2017 р., 15:52

Професійне свято

Щорічно у другу неділю серпня відзначається День працівників ветеринарної медицини. Термін "ветеринар” походить від латиноамериканського слова і означає людину, яка робить тварину знову "працюючою”.

Сьогодні ветеринарна медицина не стоїть на місці, а весь час розвивається, рухається вперед. У сучасних економічних умовах відповідальна робота охоронців здоров’я тварин і безпека продуктів харчування людей набуває нового сенсу і призначення.

Учора, 10 серпня, напередодні свята перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Михайлович Сабадош щирими словами привітав працівників ветеринарної медицини Хустщини, висловивши їм подяку за сумлінне виконання професійних обов’язків, забезпечення епізоотичного благополуччя, продовольчої безпеки та охорони довкілля на території нашого району.

Від імені Назарія Івановича Павлія окремих працівників ветеринарної медицини за високу професійну майстерність, почуття відповідальності за доручену справу, активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини було нагороджено грамотами районної державної адміністрації.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp