Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вручили літературну премію Ордену Карпатських Лицарів

23 серпня 2017 р., 11:40

У Мукачеві

Вчора в Мукачеві вручили премію Ордену Карпатських Лицарів - поетичної премії, заснування якої ініціював відомий закарпатський поет та письменник Василь Кузан.

Церемонія вручення проходила у Лицарській залі Мукачівського замку.

Премія «Ордену Карпатських Лицарів» присуджується за кращі поетичні твори написані чи видані окремою збіркою українською мовою протягом двох років у період до Дня незалежності України. Вручається, разом із посвяченням у лицарі «Ордену Карпатських Лицарів», на фестивалі на Закарпатті. Присуджується в двох номінаціях: краща поетична книга та краща добірка із 10 віршів. Переможці (перше місце) у кожній номінації отримують диплом, премію та цінну нагороду.

Цього року змагалися 74 поетів, які представили на розгляд журі 740 творів. Переможців визначено: Жаркова Роксолана, Мацо Ольга, Мазур Оксана, Поклад Наталія, Дідух-Романенко Світлана, Юрків Іван, Фотуйма Ірина, Міфтахова Олеся, Биньо Володимир, Букатюк Олександр.

{g}


Книги переможців:

Мельник Ірина «Вікна»

Гентош Іван страсті «Земні страсті»

Доленник Інна «Навпіл»


Спеціальна відзнака журі

Дмитро Лазуткін за збірку поезій «Червона книжка»
Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp