Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці отримали "по заслугам" (ВІДЕО)

24 серпня 2017 р., 14:02

Від Президента

Напередодні Дня Незалежності України восьмеро закарпатців отримали державні Президентські відзнаки. Це представники різних сфер діяльності – художники, спортсмени, журналісти, соціальні працівники, учасники бойових дій та волонтери. Кожен з них працює на благо України і «незалежність» не є для них пустим словом.

Геннадій МОСКАЛЬ, голова Закарпатської ОДА

На жаль, ми не цінили то, що нам прийшло. Без єдиної краплі крові, без єдиного раненого, без єдиного вбитого люди мирно лягти спати при СРСР, а проснулись у молодій незалежній державі Україні. Ну, за всі помилки треба платити. Так і ми сьогодні заплатили Кримом, заплатили військовим конфліктом на Донбасі.

Олександрі всього 25. Та вона уже відчуває за собою відповідальність у захисті рідної землі. Майже з початку військового конфлікту на Сході України, дівчина волонтерить у складі Руху підтримки закарпатських військових. Ця відзнака, за її словами, — не її особиста, а усієї їхньої дружної родини.

Олександра АРТЮХІНА, волонтер

Зараз я відчуваю якийсь щем у серці. Тому що я розумію, скільки за цією нагородою стоїть сліз, болю і переживань. У мене нікого нема на війні рідних, але так чи інакше кожен із тих хлопців стає тобі небайдужим, тому що він стоїть за тебе, за твою маму, за твою Батьківщину, за твою сестру, за твою родину. Це дуже почесно для мене. І перш за все я дуже хочу присвятити цю нагороду усім воїнам АТО, які є. Без них нічого не було б можливим.

Деталі -у сюжеті ужінформ:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp