Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті активізувалися шахраї

5 вересня 2017 р., 13:20

Будьте обачні

– В області активізувались невідомі особи, які телефонують суб’єктам господарювання, представляються мною – Олексієм Петріченком – начальником Головного управління ДФС у Закарпатській області та вимагають гроші. Я не знаю, яку мету переслідують ці люди, чи вірніше злочинці, але хочу вас запевнити, що цей факт буде прискіпливо та якомога швидко розслідуваний правоохоронними органами, а шахраї за свої дії будуть покарні. Я нікому не дозволю дискредитувати ані себе особисто, ані Головне управління ДФС у Закарпатській області, – зазначає Олексій Петріченко.

За словами керівника відомства, зловмисники телефонують та просять перерахувати кошти на банківський рахунок. Наразі номер телефону та номер рахунку відомі правоохоронним органам.

– Користуючись нагодою, звертаюсь до підприємців та керівників підприємств, якщо хтось представляється мною, і від мого імені вимагає гроші, то одразу телефонуйте в поліцію за номером телефону «102», – підкреслює начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.





ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp