Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві буде "Варишське пиво"

13 вересня 2017 р., 15:20

Фестиваль цьогоріч відбудеться з 14 по 17 вересня у міському парку "Перемога".

Про підготовку до пивного фесту, концертну програму свята та його цьогорічні особливості під час прес-конференції розповів керівник туристичного інформаційного центру Мукачева Максим Адаменко та член оргкомітету фестивалю "Варишське пиво" Владислав Піров.

Участь у фестивалі цьогоріч візьмуть 11 закарпатських пивоварень, які варять крафтове пиво. Звісно буде представлені й виробники харчової продукції, які представлять тематичне пивне меню.

Як повідомили організатори на гостей фесту чекає активна розважальна програма. А офіційно «Варишське пиво» відкриють в п’ятницю, о 18:00 на території парку «Перемога».

У п”ятницю на головній сцені виступатиме гурт «Рокаш», який цьогоріч створив гімн фестивал. В наступні дні виступатимуть всеукраїнські гурти. В суботу проведуть в рамках фесту олімпійські пивні ігри, конкурси. Переможці отримають можливість політати на повітряній кулі в неділю над містом.

Також на території парку будуть організовані курси практичного пивоваріння. У суботу й неділю працюватиме й ремісниче містечко, де навчатимуть ткацтву, гончарству, лозоплетінню.

Для тих, хто завітає на фестиваль родинами, буде змога залишити дітей на спеціально облаштованій дитячій зоні, де з ними займатимуться аніматори. Будуть облаштовані спеціально павільйони та дитячі ігрові майданчики.

Фестивальне містечко працюватиме щодня з 11 до 22:00.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp