Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді очищають 2 гектари "безхозного" поля (ФОТО)

9 липня 2014 р., 16:11

Очищають поле від отруйного борщівника.

Понад гектар отруйної рослини комунальники сьогодні ліквідували на набережній неподалік підвісного мосту, ще стільки ж докосять завтра. 

Зарослі борщівника тут розкинулися на 2,38 га і заважали мешканцям міста безпечно гуляти й відпочивати. Косили борщівник з допомогою спецтехніки з навісним обладнанням Ужгородського МУВГ на замовлення департаменту міського господарства. До кінця цього тижня за дорученням в.о. міського голови Віктора Щадея комунальники продовжать викошувати борщівник у межах набережних Незалежності, Православної, Київської і Ботанічної. На частині Православної набережної, а також навпроти стадіону «Спартак» отруйну рослину вже покосили. 

«Головна проблема – це те, що 2 гектари біля «ПАДІЮНу» не було віднесено до тих ділянок, на яких мали проводитися покоси, адже колишній міський голова планував віддати цю землю нібито під поле для гольфу. Тому поле виявилося «безхозним» і тільки тепер ми знайшли можливість вирішити це питання», – повідомив в.о. міського голови Віктор Щадей. 
Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp