Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як ужгородці містом у вишиванках ходили (ФОТО)

23 вересня 2017 р., 20:00

23 вересня

З нагоди Дня міста.

{g}

Містяни та гості міста над Ужем у вишиванках, традиційних костюмах різних народів, танцювальні, фольклорні колективи, учасники офіційних делегацій з інших міст, у тому числі з європейських міст-побратимів Ужгорода пройшли із Закарпатського обласного музею архітектури та побуту, через вулиці Волошина, Корзо на площу Театральну.

Очолили етнопроменад відомий закарпатський музичний гурт «Гудацька тайстра» та народний фольклорно-етнографічний ансамбль "Ужгород".
Учасники етноходи були одягнуті у костюми десятків різних національностей, які проживають у 1124-річному Ужгороді.

На площі Театральній разом із ведучими всі згадували, що вирізняє наше місто серед усіх інших, яким ароматом, цвітом, алеєю, міні-пам’яками та іншими родзинками запам’ятовується.


На жаль, через негоду довелося відмінити заплановані в’язанку народних танців від Дитячої академії танцю «Джерельця Карпат» та спільний танець-увиванець, на який мав стати наймасовішим і претендувати на рекорд Закарпаття.


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp