Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородським студентам про туризм розповідали (ФОТО)

27 вересня 2017 р., 10:00

На одному із занять

26 вересня 2017 р., напередодні Всесвітнього дня туризму, в Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ пройшов навчальний семінар «Туризм Закарпаття: сучасний поступ». Захід для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи та туризму провели керівники громадських туристичних організацій області: Валентин Волошин – Голова Правління громадської спілки «Регіональна туристична організація Закарпаття» та Василь Кочан – Президент громадської організації «Закарпатська регіональна організація розвитку туризму».

Під час семінару активно обговорювались питання розвитку туристичної галузі у регіоні, роль та місце громадських організацій у цьому процесі. Студенти мали змогу визначити, що запорукою успішної професійної діяльності є здобуття хороших знань, практичних навичок. Молодь переконалася, що подальший розвиток цього сегменту бізнесу створює постійний попит у фахівцях з готельно-ресторанної справи та туризму.

В Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ на відділенні готельного та туристичного обслуговування навчається понад 200 студентів за спеціальностями готельно-ресторанна справа та туризм. З часу відкриття, а це вже понад 15 років, випускники відділення успішно реалізують себе у сфері туристичної індустрії не тільки Закарпатської області, а й всієї України.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp