Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Небо над Вінницею закрили ще на добу

27 вересня 2017 р., 15:12

Заборона радіусом 50 км діє до третьої години ночі 28 вересня.

Аеропорт Вінниця, який знаходиться в зоні дії тимчасової заборони використання повітряного простору, закритий до 2:59 28 вересня. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Держпідприємства з обслуговування повітряного руху України (Украерорух).У відомстві нагадали, що 26 вересня Український центр планування використання повітряного простору та регулювання повітряного руху (Украероцентр) після отримання оперативної інформації о 23:45 встановив заборону використання повітряного простору над складами боєприпасів біля Калинівки на Вінниччині.

Заборона радіусом 50 км у діапазоні висот від поверхні до верхньої межі повітряного простору діє до 2:59 28 вересня 2017 року."Подальші рішення щодо зміни терміну дії або встановлення заборони прийматимуться в оперативному порядку відповідними службами в залежності від наявної інформації і розвитку подій", - відзначили в Украерорусі.Така заборона не впливає на польоти державних повітряних суден, які задіяні для проведення всіх видів рятувальних і пожежних робіт та з метою надання медичної допомоги.Для інших повітряних суден рух у зоні дії тимчасової заборони використання повітряного простору можливо лише з дозволу органів організації повітряного руху.Як повідомляв Корреспондент.net, увечері 26 вересня почалися вибухи на території арсеналу Міноборони України поблизу міста Калинівка. За даними, наявними в відкритих джерелах, на складах зберігалося 188 тисяч тонн боєприпасів - 10 тисяч умовних вагонів, включно з ракетами для РСЗВ Смерч, Ураган і Град.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp