Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Генштаб: 70% арсеналу в Калинівці не постраждало

27 вересня 2017 р., 15:15

Сапери ведуть активну роботу з розмінування території складів.

Велика частина арсеналу боєприпасів, що знаходяться на складах під Калинівкою у Вінницькій області, цілі. Про це в середу, 27 вересня, заявив на брифінгу речник Генерального штабу ЗС України Владислав Селезньов."За допомогою БПЛА щойно була досліджена територія арсеналу, було виявлено, що близько 70% території арсеналу від пожежі не постраждали", - сказав він.

За його словами, на території складів ще лунають поодинокі вибухи боєприпасів, але вже працюють групи саперів, які здійснюють заходи з розмінування території."Військова частина знеструмлена, особовий склад евакуйований, в першу чергу евакуювали військовослужбовців строкової служби, таких близько 100", - розповів він.Спікер Генштабу також розповів, що зараз до заходів із локалізації пожежі на території військової частини притягнуто 4 пожежних танки.Як повідомляв Кореспондент.net, увечері 26 вересня розпочалися вибухи на території арсеналу Міноборони України поблизу міста Калинівка. За даними, наявними в відкритих джерелах, на складах зберігається 188 тисяч тонн боєприпасів - 10 тисяч умовних вагонів, включно з ракетами для РСЗВ Смерч, Ураган і Град.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp