Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрілянина у Вегасі: нова версія поліції

11 жовтня 2017 р., 08:13

Педдок більше 200 разів бував у Лас-Вегасі та прекрасно знав це місто.

Шериф округу Кларк у штаті Невада (США) Джозеф Ломбардо представив нову версію того, як 64-річний Стівен Педдок зі свого номера на 32-му поверсі готелю Mandalay Bay розстріляв натовп на кантрі-концерті в Лас-Вегасі. Про це повідомляє американський телеканал Теперішній час.Раніше було відомо, що Педдок відкрив вогонь по глядачах близько 22:08 у неділю, 1 жовтня, за місцевим часом. За версією, яку поліція озвучувала раніше, після того, як були зроблені перші постріли, стрільця виявив охоронець готелю Хесус Кампос: він спробував увійти в номер, але був поранений через двері.

Зараз шериф повідомив, що охоронець відреагував не на постріли, а на відкриті двері номера і звуки дрилі, якою Педдок свердлив стіну сусіднього номера. Коли Кампос підійшов до його номера, аби з'ясувати, що відбувається, Педдок дав чергу в його сторону (було випущено більше 200 куль), і це сталося, приблизно, за 6 хвилин до того, як він відкрив вогонь по натовпу.Після цього Педдок відкрив вогонь вже безпосередньо по натовпу на концерті і поливав людей вогнем з автоматичної зброї протягом 11 хвилин. І тільки після цього поліція увірвалася в його номер.Також повідомляється, що, перш ніж почати розстрілювати людей з вікна, Педдок встановив 2 камери в коридорі готелю і 1 - у дверному вічку, щоб заздалегідь знати про наближення поліції. 

Як наголошується, він користувався свердлом, про яке розповів Кампос, саме для того, щоб встановити камери.Крім установки камер, стрілець також просвердлив кілька отворів і навісив грати на двері запасного виходу, які вели на сходи недалеко від його номера, щоб поліція не змогла скористатися цим виходом.Шериф також зазначив, що стрілець цілився не тільки в людей, але й у встановлені на вулиці паливні баки, які були видні з його вікна, ймовірно, щоб одночасно викликати пожежу і збільшити кількість жертв.За словами Ломбардо, Педдок більше 200 разів бував у Лас-Вегасі і прекрасно знав це місто. Проте мотиви, за якими діяв вбивця, досі не встановлені.Раніше повідомлялося, що Педдок планував і інші атаки.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp