Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ПАРЄ проголосувала за резолюцію, що передбачає зняття політичних санкцій із РФ

12 жовтня 2017 р., 13:04

Конкретний механізм втілення нових положень може бути розроблений керівними органами ПАРЄ у найближчі місяці

Парламентська асамблея Ради Європи затвердила рішення про зняття політичних санкцій із Росії. Про це свідчать результати голосування за резолюцію, повідомляє Європейська правда.

Згідно з повідомленням, за проект резолюції, який підготував Мікеле Ніколетті, проголосувала переважна більшість депутатів.

«Майже всі поправки, запропоновані українською делегацією, були відхилені. В тому числі у тексті рішення лишилася норма про те, що ПАРЄ та Комітет міністрів (виконавчий орган Ради Європи) мають "гармонізувати правила участі та представництва країн-членів в обох статутних органах», - пише видання.

Також повідомляється, що дану норму підтримала переважна більшість депутатів ПАРЄ, всі запропоновані Україною поправки провалилися, при чому голоси розділилися у пропорції 60 на 30. Українські депутати голосували за скасування даних норм (окрім Юлії Льовочкіної, яка підтримала їх).

Конкретний механізм втілення нових положень може бути розроблений керівними органами ПАРЄ у найближчі місяці.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що в Раді Європи розробили механізм, який дозволить зняти санкції з РФ і повернути російську делегацію у ПАРЄ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp