Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одного із "керівників Генпрокуратури ЛНР" судитимуть на Луганщині

12 жовтня 2017 р., 09:58

За участь у діяльності терористичної організації

"Прокуратурою Луганської області направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом участі громадянина України у діяльності так званої "Генеральної прокуратури "ЛНР", за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у діяльності терористичної організації та сприяння діяльності терористичної організації передбачаючи покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої)", - повідомила прес-служба.

За даними відомства, на початку 2015 року, реалізуючи свій злочинний умисел, громадянин України, який є мешканцем Луганська, ініціював та надав добровільну згоду на призначення себе на посаду так званого "начальника слідчого відділення слідчого Управління по Артемівському району Луганська Генеральної прокуратури ЛНР".

Повідомляється, що звинувачений здійснював свою діяльність на користь терористичної організації, а також виконував дії, направлені на порушення конституційних прав та свобод громадян України, які знаходяться на території окупованої Луганської області.

Зазначається, що вказана особа переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності. Правоохоронними органами було проведено спеціальне досудове розслідування, за результатами якого обвинувальний акт направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.Як повідомляв УНН, співробітники СБУ України виявили на Луганщині поблизу лінії розмежування схованку бойовиків з боєприпасами.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp