Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатській установі виконання покарань №9 приділили особливу увагу (ФОТО)

19 жовтня 2017 р., 08:41

Богдан Андріїв з Михайлом Дзюдзем

Вчора міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся з начальником Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції генералом Михайлом Дзюдзем.

Обговорили питання приміщення для створеного за Законом України «Про пробацію» Ужгородського міськрайонного відділу з питань апробації, працівники якого здійснюють нагляд за особами, засудженими до покарань без позбавлення волі. Йшлося також про громадські роботи з благоустрою міста, які виконують ті, хто несе покарання за незначну провину.

Особливу увагу на зустрічі приділили будівлі Закарпатської установи виконання покарань №9, яка є історико-архітектурною пам’яткою в центральній частині Ужгорода. Комплекс в’язниці, збудований ще в 1926 році в стилі конструктивізму під час Чехословацької Республіки, потребує ремонту, а торік ще й постраждав від пожежі, необхідно відновлювати майже 700 квадратних метрів покрівлі.

Розроблено проект програми відновлення та безпечної експлуатації будівлі і керівництво Західного міжрегіонального управління звернулося до обласної влади Закарпаття та міської влади Ужгорода з проханням допомогти у співфінансуванні придбання будівельних матеріалів та виконання робіт.

Богдан Євстафійович зазначив, що питання обов’язково вивчать, винесуть на розгляд членів виконкому та депутатів міської ради.

Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp