Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нічний Ужгород виманив з дому 8-річного хлопчика

11 березня 2014 р., 16:19

Пішов з дому, бо хотів погуляти нічним містом з старшими хлопцями – так пояснив свої дії малолітній ужгородець… 

Після опівночі з заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 31–річний мешканець міста, який повідомив  про те, що близько 12-ї години дня його 8-річний син вийшов з дому в невідомому напрямку і по теперішній час його місце знаходження невідоме. Працівники ужгородської міліції всього за кілька годин малолітнього втікача  знайшли. 

Хлопчина вештався на одному з ринків міста. Під час бесіди з міліціонерами малолітній розповів, що втік з дому через бажання погуляти з друзями. Думав, що достатньо дорослий, й може сам про себе подбати. Наразі він пебуває вдома. Правоохоронці звертаються до батьків. Ви повинні налагодити зв'язок з вашою дитиною, перш за все через спілкування, яке покаже дитині, що ви піклуєтеся про неї. Навчіться розуміти світ, в якому живе ваша дитина, поставте себе на її місце, і ви зможете не тільки домогтися їхньої довіри, а й зможете краще зрозуміти їх. 
Діана ДОРОГІЙ,Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp