Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпаття насувається негода

28 жовтня 2017 р., 12:50

У неділю вдень Закарпаття накриють сильні дощі з грозами, які в гірських районах перейдуть у мокрий сніг.

На Тячівщині й Рахівщині очікуються потужні пориви вітру (аж до 40 метрів за секунду), крім того, на високогір’ї можливі хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледь, а також сходження селевих потоків. Особливо обережними слід бути водіям, що рухатимуться автотрасою «Мукачево – Рогатин» на межі Закарпаття та Івано-Франківської від Рахова до Яблуницького перевалу. Внаслідок інтенсивних опадів відбудеться підйом рівня води в нижніх течіях Боржави, Латориці й Тиси до 2-х метрів без виходу на заплаву.
У зв’язку з різким погіршенням погоди Геннадій Москаль доручив райдержадміністраціям, службі автомобільних доріг та облавтодору, держслужбі з надзвичайних ситуацій, а також «Закарпаттяобленерго», «Закарпатгазу» та «Укртелекому» вжити всіх заходів для безперебійного функціонування систем життєзабезпечення області, а саме: організувати чергування відповідних служб, привести у підвищену готовність особовий склад і техніку аварійних бригад, перевірити насосні станції та мотопомпи для відкачки води, забезпечити стабільну роботу систем зв’язку, електроенергії, газопостачання тощо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp