Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті прикордонники разом з місцевими мешканцями затримали двох порушників

31 жовтня 2017 р., 11:41

Завдяки інформації, своєчасно одержаній від мешканців прикордоння, учора військовослужбовцям Чопського загону вдалось затримати поблизу держрубежу двох порушників законодавства.

Спершу, правоохоронцям надійшло повідомлення від місцевого жителя про невідомого, який рухається в бік кордону поблизу відділу «Ужгород». На пошуки підозрілого незнайомця одразу ж виїхала група реагування, яка й затримала правопорушника після подолання останнім загороджувального паркану.Затриманий громадянин Білорусії, хоч і пояснював згодом, що начебто заблукав, проте вдався до втечі при затриманні.

За вчинені правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та ст.202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду – виїзду». Щодо правопорушника також прийнято рішення про примусове повернення на територію Білорусі.Начало формы

Невдовзі, дільничним інспектором відділу прикордонної служби «Тиса» було отримано ще одне повідомлення про можливу спробу порушення кордону. У вказаний місцевим жителем район виїхав прикордонний наряд, який і затримав у 500 метрах від держрубежу невідомого без документів. Чоловік, який представився громадянином України, спочатку стверджував, що є мешканцем прикордонного села Соломоново. Коли ж правоохоронці запропонували йому вказати адресу проживання та вирушити туди разом з нарядом по документи, зізнався, що обманув прикордонників та не має жодних документів.
Затриманого доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, де після встановлення особи буде притягнуто до адміністративної відповідальності.



Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp