Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники пішли на діалог з селянами (ФОТО)

13 листопада 2017 р., 09:32

Аби поговорити про важливе

9 листопада виноградівські рятувальники спільно з представниками Виноградівської філії ПАТ «Закарпатгаз» та Виноградівського РЕМ провели пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора с. Олешник.

Цей населений пункт був вибраний не випадково, адже тут впродовж 2017 року сталися дві пожежі та надзвичайна подія. Під час останньої чадним газом отруїлися троє людей. На щастя, медикам вдалося повернути до життя людей.

Захід розпочався з наради, за участі голови та депутатського корпусу в будівлі сільської ради. Рятувальники проінформували присутніх про стан з пожежами на території району, також ознайомили їх з основними правилами поведінки під час виникнення різного роду надзвичайних ситуацій. Окремо зупинилися і на забезпеченні пожежної безпеки в закладах та установах, що розташовані на території населеного пункту.

Далі, за традицією, рейдові групи розпочали подворовий обхід громадян. У ході спілкування з місцевими мешканцями акцентувалася увага на дотриманні правил поведінки з електричними та газовими приладами, а також як уникнути пожежі через пічне опалення. Окремо застерігали мешканців села від необережного поводження з вогнем, а особливо паління в ліжку. Саме ця шкідлива звичка призвела до загибелі на пожежах ряду мешканців Виноградівського району.

Не залишилися поза увагою рятувальників і місцеві навчальні заклади, де працівники ДСНС провели з учнями старших класів профорієнтаційну роботу. Майбутні випускники дізналися про особливості служби ДСНС України та навчальні заклади, де готують професійних рятувальників.

Також завітали і до учнів 4-го класу та у формі бесіди навчили дітей правилам безпечної життєдіяльності у разі виникнення пожежі й виявлення вибухонебезпечних предметів.

Після проведених бесід з громадянами, рятувальники роздавали листівки та інфографіки відповідного характеру.




У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp