Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців з вибухівкою у авто затримали у Києві (ФОТО, ВІДЕО)

13 листопада 2017 р., 13:43

Виявилося, що вони наші земляки.

Вчора, 12 листопада, у Києві затримали чоловіків, які везли в авто вибухівку. Затримання відбулося на парковці торговового центру на Осокорках у Дарницькому районі Києва. На місці працювали фахівці. У авто «Фольксваген» знайшли вибухівку.- Про це повідомили В УМВС Києва. Пізніше стало відомо, що порушники - із Мукачева. Згодом коментар про це з’вився і на сторінці Віктора Балоги на сторінці у "Фейсбуці". Політик зазначив:

" За моєю інформацією, затримані в Києві з вибухівкою дійсно є жителями Мукачева. Один - Євген Гончаренко, іншого, як мені сказали, називають "Марчі". Обоє учасники бандугруповання народного депутата Михайла Ланя та його помічника – Артура Пашкуляка.

Не знаю - хто змусив цих молодих, одурманених хлопців возити в багажнику пластид, але, думаю, сидіти вони будуть не довго. Бо Михайло Ланьо є членом групи «Відродження» у Верховній Раді, яка забезпечує владі голоси за важливі рішення. Губернатор Москаль так само в Закарпатській обласній раді користується послугами «Відродження», яке повністю контролює Ланьо.

Так що у хлопців з правоохоронних органів буде не проста задача – зробити вибір між законом та інтересами влади."


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp