Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Луценко каже, що Спецоперація на Закарпатті поклала крапку в небезпечній ситуації

17 листопада 2017 р., 17:13

Щодо використання землі.

Як ми уже повідомляли, Спецоперація стартувала на Закарпатті вчора. Сьогодні вже стали відомі її перші результати. Змі повідомляють, що дійство триватиме кілька днів. Про те як проводили спецоперацію читайте тут. Наразі ж все, що відбувалося прокоментував і Генпрокурор Юрій Луценко:

«Спецоперація… покінчила з надзвичайно небезпечною та неприйнятною ситуацією щодо використання приватними особами землі, яка знаходиться на межі державного кордону… Сьогодні вже будуть обрані запобіжні заходи щодо відповідальних державних службовців, котрі незаконно виділяли цю землю та усупереч рішенням судів не повертали її», — наводить слова Луценка прес-служба Генпрокуратури.

Він також додав, що 17 листопада будуть обрані запобіжні заходи щодо відповідальних державних службовців, які незаконно виділяли землю на кордоні і всупереч рішенням судів не повертали її. Луценко сповістив, що під час спецоперації затримали власника ділянок землі на кордоні. У нього вилучено зброю та наркотики. Наразі вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp