Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Відома закарпатка "подарувала" країні 800 тисяч

29 листопада 2017 р., 08:25

Йдеться про солістку гурту "ВІА ГРА".

Днями вищий Апеляційний суд вирішив не повертати співачці з Малої Доброні зазначену суму, яку вона більше року тому незаконно ввозила в Україну.Це сталося у квітні 2016 року, коли імпозантна Еріка Герцег поверталася з гастролей із Казахстану. У Бориспільському аеропорту митники виявили в неї 28,6 тисяч доларів, 2,5 тисяч євро і 15 тисяч рублів, які зірка “забула” задекларувати.

Нагадаємо, згідно з чинним законодавством завозити в країну без офіційного оформлення дозволяється максимум 10 тисяч євро.

Стражі кордону знайдені кошти вилучили, плюс закарпатка понесла адміністративне покарання – штраф у розмірі 1700 гривень.

Еріка спробувала повернути собі гроші через суд. Вона заявила, що одержала згадану суму в подарунок від друга. Проте суд першої інстанції не взяв до уваги її свідчення. Співачка оскаржила дії працівників Феміди, змінивши і свої попередні покази. Тепер вона стверджувала, що отримала гроші в кредит. Однак на людей в мантії Апеляційного суду нова “казочка” не вплинула – вони вирішили не повертати красуні конфісковані 800 тисяч гривень, а перерахувати їх на користь державі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp