Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що ужгородці кажуть про новий тариф - 3 гривні за проїзд у маршрутці (ВІДЕО)

16 липня 2014 р., 09:44

Перевізники домоглися свого -- тепер зароблятимуть більше. А що кажуть люди

Із 14 липня в Ужгороді підвищили ціни на маршрутні перевезення. Тепер один проїзд коштує три гривні. За цю вартість перевізники боролися більше місяця. Пояснюють тим, що підвищилися ціни на пальне, а відтак водії працюють збитково. За нову ціну перевізники ВКОТРЕ обіцяють облаштувати маршрутки GPS-навігаторами, що дасть змогу контролювати графік перевезень в обласному центрі. Як реагують ужгородці на нові тарифи, дізнавалась Мирослава Шимон.




Пересічний ужгородець 16.07.2014 11:06 IP: 159.169.132.95
Якість пасажирських перевезень маршрутками в обласному центрі не витримує жодної критики. Підняття проїзду аж на 70 копійок - це відкрите пограбування простого люду. Тим більше, що відстань їх маршрутів невелика. Чомусь ніхто не вживає дієвих заходів, щоб маршрутами слідували комфортабельні автобуси. Не варто говорити про кондіціонери, але хоча б чисті. Про культуру водіїв також не варто вести мову: в кращому випадку керманич маршрутки вас не облає, а в гіршому може ще й за грудки викинути з салону, приміром, пільговиків. Можливо, це відбувається тому, що власниками маршруток є досить впливові люди. Ще один цікавий аспект: наші маршрутки слідують чомусь в основному до 21:00, а можливо варто продовжити рух до 23:00, особливо в літній час.
Тарас 16.07.2014 10:06 IP: 78.111.134.95
Якби при цьому продавались білети і вывся повноцінний облік надходжень до кишені власника всіх маршруток з сплатою податків у бюджет міста - не було б заперечеь! Дорожчий проїзд- більші податки.Але зайві 70 копійок і надалі поступають у кишеню власника збагачуючи ТІЛЬКИ ЙОГО!А плата - як у Києві, де один мікрорайон, як увесь Ужгород! Що, там ціна на бензин інша? А спробували б вони вивести на маршрут такі бруднющі машини - в момент ліцензії позбулися б.А наші перевізники без договорів працюють під страхом позбутися роботи взагалі, бо це засіб впливу для непокірних! Про це читайте у наступному номері газети "Правозахист", і зрозумієте, хто багатіє на ваших жалюгідних зарплатах!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp