Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спікер Міноборони пішов працювати в Генпрокуратуру

1 грудня 2017 р., 17:45

Лисенко повідомив, що в ГПУ його покликав Луценко.

Речник Міністерства оборони з питань антитерористичної операції Андрій Лисенко працюватиме прес-секретарем у Генеральній прокуратурі. Про це сам Лисенко написав у себе в Facebook.За його словами, він відгукнувся на пропозицію генпрокурора Юрія Луценка на роботу прес-секретарем ГПУ."Я не йду з інформаційного простору. Навпаки.

 Просто тепер робитиму нашу спільну справу в іншому місці і статусі. Тому буду дуже вдячний моїм колегам із журналістського цеху, військовим за розуміння і підтримку. Отже, починаю новий етап свого життя", - зазначив Лисенко.Лисенко народився в Донецьку, освіту здобув у Львівському вищому військовому училищі та Київському військовому гуманітарному інституті. У 2004 році працював у прес-центрі 6-ї окремої механізованої бригади ЗСУ в Іраку.З січня 2008 по квітень 2010 року був помічником-консультантом Верховної Ради України, після чого до травня 2012 року був спецкореспондентом, політичним оглядачем Дирекції телерадіопрограм Управління справами парламенту.Перед роботою спікером з питань АТО займав посаду головного консультанта, заступника керівника управління прес-служби і комунікацій - керівника управління прес-служби АПУ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp